Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Verlost van de zwangerschapskilo’s | Verlost van de zwangerschapskilo’s

Verlost van de zwangerschapskilo’s

 

Ik ken Infraligne al lang. Voor ik zwanger was, was ik er kind aan huis. Toen ik onlangs de vakantiefoto’s van na mijn zwangerschap zag schrok ik fel. Dat er wat kilo’s blijven hangen is normaal. Je denkt altijd dat het bij jezelf wel meevalt. Maar de foto’s drukten me met de neus op de feiten: op dit lichaam kon ik moeilijk trots zijn. Ik besliste dan ook om de draad terug op te nemen.Op 22 juni 2011 stapte ik opnieuw bij Infraligne binnen. 10 maanden later was ik een ander mens:

✓ Ik vermagerde meer dan 20 kg

✓ Verloor 154 cm in omtrek

✓ Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen

✓ Ik krijg veel meer complimentjes

✓ Ik geniet meer van het leven

Mijn oorspronkelijke hoofddoel was om 13 kg af te vallen. Toen dat lukte dacht ik: waarom geen 15 kg? En 17? Uiteindelijk werd het 20 kg. Ik ben supertrots met het resultaat. Ik zie er niet alleen beter uit, ik voel mij ook een pak beter in m’n vel.

Afvallen is één zaak. Op gewicht blijven een andere. Via een onderhoudskuur houd ik mijn gewicht stabiel. Dat lukt zeer goed. Wekelijks twee keer dertig minuten bewegen is voor mij absoluut niet veel gevraagd. Ik wil Infraligne graag bedanken voor de hulp en begeleiding die ze mij geven.

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.