Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Sandra Sijkens behaalt streefgewicht dankzij steun van coaches | Sandra Sijkens behaalt streefgewicht dankzij steun van coaches

Sandra Sijkens behaalt streefgewicht dankzij steun van coaches

P--9950-01-2017_InfraLigne_website_getuigenissen_SANDRA

 


“Voor mij maakt de goede begeleiding het verschil”


Verschillende pogingen met allerhande afslankmethoden brachten Sandra niet dichter bij haar streefgewicht. “Ik voelde dat ik naast meer beweging ook nood had aan betere begeleiding. Daarom besloot ik InfraLigne een kans te geven.” Nadat ze in de studio in Lommel onze methode leerde kennen, wist Sandra meteen dat ze goed zat.

“Ik was vooral benieuwd naar wat ik al dan niet mocht eten tijdens de kuur bij InfraLigne”, vertelt Sandra. “En dat viel reuze mee. Gedaan met de omslachtige werkwijze van voeding wegen en omzetten in punten. Ik kreeg een overzichtelijke weekplanner mee en een duidelijke lijst met do’s-and-don’ts. Ideaal voor een starter als ik. Bovendien liggen er in de studio heel wat recepten klaar om mee naar huis te nemen.”

Net zoals het nieuwe voedingsadvies, konden de oefeningen in onze infraroodcabines Sandra al snel bekoren: “De oefeningen zijn aangenaam en zelfs leuk om te doen. Ik vind het ook belangrijk dat je na het oefenen snel een douche kan nemen, zodat je fris de studio verlaat.” Hoewel Sandra haar streefgewicht al behaalde, blijft ze langskomen in de studio: “Niet alleen omdat ik wekelijks wil blijven sporten, maar ook voor de steun van coaches Ilse en Nancy én de gezellige babbel.”

Is de InfraLigne-methode ook voor jou nieuw? Ontdek er alles over op onze website of ga langs bij een studio in jouw buurt

Sandra Sijkens
Studio: Lommel
Resultaat: -15,1 kg en 103 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.