Romantiek in de studio: M.V. en zijn vrouw sporten samen bij InfraLigne | Romantiek in de studio: M.V. en zijn vrouw sporten samen bij InfraLigne

Romantiek in de studio: M.V. en zijn vrouw sporten samen bij InfraLigne

MV

 

“Risico op diabetes type 2 verdween als sneeuw voor de zon”

M.’s vrouw O. is een trouwe fan van InfraLigne. Toen de studio in Brasschaat werd opengesteld voor mannen, aarzelde M. zelf dan ook geen seconde. De medische situatie van M. was namelijk niet bepaald rooskleurig.

Van zijn huisdokter kreeg hij te horen dat hij door zijn overgewicht een risicopatiënt was voor diabetes type 2. En met zijn algemene conditie ging het al een tijdje bergaf. “We gaan regelmatig op citytrip. Tijdens het wandelen moest ik vaak op een bankje gaan zitten om uit te puffen. Dan weet je dat er werk aan de winkel is.”

Op eigen kracht in vorm geraken lukte altijd maar voor even. Gelukkig hielp InfraLigne M. een nieuwe levensstijl aanleren. Eentje die hij wél op langere termijn kan volhouden: “Mijn eetpatroon is helemaal veranderd. Ik eet veel minder en combineer gezonde voeding nu met sport. Twee keer een halfuur in de infraroodcabine, da’s perfect haalbaar. Ik heb achteraf nooit last van spierpijn of stijfheid en mijn conditie is er zienderogen op vooruitgegaan. Ik fietst naar het werk en ga regelmatig zwemmen samen mijn vrouw. Dat we dit als koppel kunnen doen, geeft een extra boost om vol te houden. Ik voel me veel beter en blijf twee keer per week naar InfraLigne gaan.”

InfraLigne is er niet alleen voor vrouwen. Vind hier een studio in jouw buurt waar je ook als man welkom bent.

 

M.V.
Studio: Brasschaat

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.