Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Sabine Vanopstal (46) gooide sigaretten in de vuilbak en begon een fitter leven | Sabine Vanopstal (46) gooide sigaretten in de vuilbak en begon een fitter leven

Sabine Vanopstal (46) gooide sigaretten in de vuilbak en begon een fitter leven

P--9040-08-2016_InfraLigne_website_december 12

Een aantal jaar geleden nam Sabine de gezonde beslissing om te stoppen met roken. Zoals vele anderen ontsnapte ook zij niet aan het gekende neveneffect van een rookstop: de weegschaal telde al snel een aantal kilo’s meer. “In combinatie met veel en ongezond eten, liep mijn gewicht almaar op”, kijkt Sabine terug op die periode.

 Na verloop van tijd voelde Sabine zich door het extra gewicht niet meer goed in haar vel. Tijd om iets te ondernemen dus: “Omdat ik een vrij sportief type ben, begon ik met joggen en fietsen. Toch leken mijn inspanningen niks op te leveren. Mijn laatste hoop op gewichtsverlies en een fitter leven lag bij InfraLigne.”

Tijdens haar vijfde jaar bij InfraLigne volgt Sabine een onderhoudsprogramma. En daar haalt ze meer uit dan alleen een gezondere levensstijl: “Doorheen de jaren heb ik hier echt goede vriendinnen gemaakt. Door een halfuurtje met hen bij te praten en eens goed te lachen kikker ik helemaal op.”

Kilo’s verliezen en tegelijkertijd nieuwe vriendschappen smeden? Maak het zelf mee in een InfraLigne-studio bij jou in de buurt.

 

Sabine Vanopstal

Studio: Herentals

Resultaat: 11,5 kg en 104 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.