Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Parttime clown Stefan Binder (42) gooide zijn leven om met InfraLigne | Parttime clown Stefan Binder (42) gooide zijn leven om met InfraLigne

Parttime clown Stefan Binder (42) gooide zijn leven om met InfraLigne

“Voeding aanpassen was grootste obstakel”

 

Toen Stefans vrouw met haar tweede reeks oefenbeurten bij InfraLigne begon, besloot Stefan om haar naar de studio te vergezellen: “Voor mij was het eigenlijk al een hele tijd ‘vijf ná twaalf’. Door mijn vaste job en bijverdienste als clown schiet er weinig tijd over voor gezond eten. Of dat dacht ik toch al die tijd. InfraLigne heeft me getoond dat het anders kan.”  

Nieuwe eetgewoonten aanleren ging voor Stefan echter niet vanzelf: “Ik heb altijd als echte Bourgondiër geleefd en wou die levensstijl niet graag omgooien. Maar aangezien ik het vest van mijn clownspak om de zoveel maanden moest laten vergroten, besefte ik dat het zo niet meer verder kon.” Uiteindelijk bleek het voedingsadvies van InfraLigne best nog mee te vallen voor deze levensgenieter: “Het verbaasde me dat ik mijn wekelijks frietje niet moest laten vallen. De vettige sauzen en snacks dan weer wel. Mijn voortdurend gesnoep heb ik ingeruild voor gezonde tussendoortjes.”

Hoewel er in Stefans agenda nog altijd niet veel tijd overblijft voor sport, lukt het wel om er wekelijks twee keer een halfuurtje InfraLigne in te puzzelen: “Een oefensessie duurt misschien niet lang, maar je bent wel elke seconde intensief aan het bewegen. Bovendien volgen de coaches heel nauwkeurig op hoeveel kilo je kwijt bent, of je vetgehalte vermindert, hoeveel centimeter je verliest, enzovoort. In een gym heb je daar het raden naar.”

Is het voor jouw figuur en gezondheid ook vijf na twaalf? Aarzel dan geen minuut langer en maak een afspraak in een InfraLigne-studio in jouw buurt.

Stefan Binder
Studio: Belsele
Resultaten: 7,2 kg en 23 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.