Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Op 5 maanden tijd behaalde VIP Leen DB (45) haar einddoel | Op 5 maanden tijd behaalde VIP Leen DB (45) haar einddoel

Op 5 maanden tijd behaalde VIP Leen DB (45) haar einddoel

P--9950-01-2017_InfraLigne_website_getuigenissen_Leen

 

“Gezonde eetgewoonten waren doorslaggevend”

Ook met een druk persoonlijk en professioneel leven kan je het tot InfraLigne VIP schoppen, weet Leen: “Omdat de sessies niet lang duren, passen ze perfect in mijn agenda. Ik kom altijd oefenen tijdens de baskettrainingen van mijn dochter Julie.”

Na 40 oefensessies bij InfraLigne voelt Leen zich een ander mens. En dat heeft niet alleen te maken met haar uiterlijke veranderingen: “Ik voel me op alle vlakken beter in m’n vel. Ook mijn uithoudingsvermogen is er sterk op vooruit gegaan, hetgeen mijn levenskwaliteit een pak verbetert.”

Vooral het voedingsadvies van onze specialisten heeft Leens ogen geopend: “Wat je op je bord legt, is een kwestie van gewoonte. Waarom zou je daar dan niet ineens een gezonde gewoonte van maken? InfraLigne heeft me doen inzien hoe kleine aanpassingen in je voeding, samen met de oefeningen in de infraroodcabine, een groot verschil kunnen maken.”

Welke eetgewoontes hielpen Leen om haar doel te bereiken?

– Ze eet nu 5 vijf bescheiden porties per dag met veel fruit en groenten.

– Op werkdagen kiest ze bij de lunch voor een koude schotel. Het brood laat ze achterwege.

– Door dagelijks 1 liter water mee te nemen naar het werk, zorgt Leen ervoor dat ze zeker voldoende drinkt.

– Om het gezond eten vol te houden, staat ze zichzelf toe om af en toe eens met mate te zondigen. Een wijntje in het weekend bijvoorbeeld of een klein chocolaatje als ze er echt zin in heeft.

Leen is heel trots op haar resultaten bij InfraLigne en geniet als VIP nog steeds van elke oefensessie: “Mijn enthousiaste coaches hebben van sporten echte quality time gemaakt. Ik wil dus zeker Emma, Sandra, Lieve en Erna bedanken voor hun steun en prima begeleiding.”

Wil jij net zoals Leen mooie resultaten neerzetten en gezonder door het leven gaan? Maak dan gerust een afspraak in een studio bij jou in de buurt.

 

Leen DB

Studio: Grimbergen

Resultaat: 5,5 kg en 95 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.