Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Ook na twintig jaar kan Yolande Kinnaer (58) haar InfraLigne-studio niet missen | Ook na twintig jaar kan Yolande Kinnaer (58) haar InfraLigne-studio niet missen

Ook na twintig jaar kan Yolande Kinnaer (58) haar InfraLigne-studio niet missen

Getuigenis InfraLigne Yolande

“Als ik de kuur even stopzet, vraagt mijn lichaam om de oefeningen”

 

Mensen geloven Yolande niet wanneer ze zegt dat ze de zestig nadert. Door al twintig jaar bijna ononderbroken bij InfraLigne te oefenen, bleef ze dan ook erg lenig en fit: “Het hele concept van bewegen en gezond eten is voor mij een levensstijl geworden. Zelfs op vakantie probeer ik de oefeningen voort te zetten, hetgeen mijn man nogal op de lachspieren werkt.”  

Door ernstige rugproblemen en een onvermijdelijke medische ingreep, moest Yolande haar oefensessies even on hold zetten. Achteraf maakte de InfraLigne-methode deel uit van haar herstel: “Door je buikspieren te trainen, ontlast je je rug. Samen met de infraroodstralen in de cabine maakt dat een enorm verschil. Bovendien zijn de coaches bekend met allerlei rugklachten. Oefeningen die tijdens of na het oefenen last zouden geven, passen ze direct aan op maat van jouw klachten.”

Yolande geraakt maar niet ‘uitgeoefend’ in onze studio. En daar geeft ze zelf twee belangrijke redenen voor: “Enerzijds is er de afwisseling in de oefeningen. Ook na twintig jaar krijg ik nog geregeld een gloednieuwe oefening voorgeschoteld. Anderzijds heeft de weging in het begin van de sessies me altijd een psychologische boost gegeven. Omdat je weet dat dat moment eraan komt, doe je thuis beter je best om bijvoorbeeld gezonde voedingskeuzes te maken.”

Wil jij net zoals Yolande volledig in balans richting de zestig huppelen? Zet dan vandaag nog de eerste stap, en maak een afspraak bij een studio in jouw buurt.

Yolande Kinnaer
Studio: Diest
Resultaat: 10 kg en 80 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.