Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Ook na een skiongeval pikte Bernadette Challe (52) de draad weer op bij InfraLigne | Ook na een skiongeval pikte Bernadette Challe (52) de draad weer op bij InfraLigne

Ook na een skiongeval pikte Bernadette Challe (52) de draad weer op bij InfraLigne

Ambassadrice Bernadette Challe

 

“Mijn overgewicht stond mijn persoonlijk geluk in de weg”


Bernadette kreeg op iets latere leeftijd haar tweede kindje. Zwangerschapskilo’s wegwerken bleek al snel minder vlot te gaan dan bij haar eerste zwangerschap: “Drie jaar lang probeerde ik m’n oude figuur terug te krijgen, maar niks leek te helpen. Op termijn voelde ik me echt ongelukkig en begon ik mezelf steeds meer weg te cijferen. Ik was mezelf niet meer, en dat merkten andere mensen ook.”

De normaal gezien altijd enthousiaste Bernadette besloot haar leven opnieuw in eigen handen te nemen en klopte aan bij InfraLigne: “Ik had mezelf erbij neergelegd dat ik de klok niet meer kon terugdraaien. En toch is dat een beetje wat er bij InfraLigne gebeurde. Bij het ouder worden verliest je huid haar elasticiteit. Maar door de infraroodstralen in de oefencabines verstevigt ze wel enorm.

Ook de extra kilo’s smolten geleidelijk aan weg: “De combinatie van oefeningen in de infraroodcabine en gezonder eten doet echt wonderen. Ook de tip om veel water te drinken nam ik ter harte.”

Na een skiongeval en de daaropvolgende operatie aan haar knie moest Bernadette haar oefensessies bij InfraLigne echter een tijdje stopzetten: “Door de verplichte rust kwamen de verloren kilo’s er met mondjesmaat weer bij. Ik was dan ook erg opgelucht wanneer ik na enkele maanden mijn oefensessies bij InfraLigne mocht hernemen. Dankzij aangepaste oefeningen kon ik opnieuw zonder kniepijn aan mijn figuur werken.”

Zorgen gewichtsproblemen ervoor dat je het leven niet meer door een roze bril bekijkt? Neem dan gerust contact op met een InfraLigne-studio in jouw buurt. Samen vinden we voor jou een oefenprogramma op maat.

Bernadette Challe
Studio: Grimbergen

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.