Coach Arnica Vyvermans: onze methode is 100% natuurlijk | Coach Arnica Vyvermans: onze methode is 100% natuurlijk

Coach Arnica Vyvermans: onze methode is 100% natuurlijk

afvallen

 

“Afvallen zonder shakes, pilletjes of chirurgische ingrepen”

Wie worstelt met overgewicht, grijpt soms naar drastische maatregelen. De ene optie is al gezonder dan de andere, maar wie ver weg wil blijven van allerhande zogenaamde mirakeloplossingen, is bij InfraLigne aan het juiste adres.

“Onze methode is 100% natuurlijk”, legt Arnica Vyvermans (Studio Borsbeek) uit. “Er komen geen shakes of pilletjes aan te pas. De infraroodstraling in onze cabines zorgt ervoor dat afvalstoffen op een natuurlijke manier worden afgevoerd en dat je lichaam meer calorieën verbruikt. Dit in combinatie met ons voedingsadvies, zorgt ervoor dat je op een goede manier gewicht verliest.”

Ja, je krijgt bij InfraLigne een eetdagboek en voedingsschema mee, maar toch is InfraLigne geen dieet.

“We maken onze klanten stap voor stap bewust van wat ze eten en coachen hen naar een gezondere levensstijl, die ze de rest van hun leven kunnen volhouden.”

 

Geen zin meer in het zoveelste crashdieet? Kies dan voor een gezonde en evenwichtige levensstijl. Onze coaches geven je graag voedings- en bewegingsadvies op maat. Maak een afspraak in één van onze studio’s.

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.