Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Normaalste zaak van de wereld dat je je kinderen meeneemt naar de studio | Normaalste zaak van de wereld dat je je kinderen meeneemt naar de studio

Normaalste zaak van de wereld dat je je kinderen meeneemt naar de studio

Als je geen sportief type bent, kan het moeilijk zijn om toch een sport te vinden die je helemaal ligt. Ook Sarah worstelde met die zoektocht: “Fitnessabonnementen of groepslessen zijn niet aan mij besteed. Toen ik ergens las dat InfraLigne niet alleen focust op afvallen, maar je ook een gezonde levensstijl bijbrengt, was ik meteen verkocht.”

Daarnaast speelden ook praktische overwegingen een belangrijke rol in Sarahs keuze voor InfraLigne: “Als je de meting vóór de oefensessie en de douche achteraf meerekent, ben je op een uurtje weer buiten. Op die korte tijd voel ik me altijd een pak beter. Bovendien kan je je oefensessies heel flexibel inplannen. Met mijn wisselende werkuren is dat geen overbodige luxe. Als het nodig is, breng ik de kinderen zelfs mee. Zij amuseren zich in de speelhoek terwijl mama ‘sport in het bakje’. (lacht)”

Als het toch een keer echt niet lukt om in de studio te komen sporten, probeert Sarah de gemiste sessie thuis in te halen: “Ik doe dan mijn best om minstens een halfuur op de hometrainer te zitten. Maar dat is best moeilijk met alle afleiding thuis. De was die staat te lonken, de kinderen die rondlopen, … Bovendien moet je het dan zonder de begeleiding van de coaches doen.”

Slorpen het huishouden en je job te veel tijd op om te sporten? Overweeg dan zeker de korte en efficiënte oefensessies van InfraLigne.

Sarah De Roeck
Studio: Beveren
Resultaat: 5 kg en 73,5 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.