Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Niet alleen infraroodstralen helpen Sofie Beckers (26), die aan de ziekte van Bechterew lijdt | Niet alleen infraroodstralen helpen Sofie Beckers (26), die aan de ziekte van Bechterew lijdt

Niet alleen infraroodstralen helpen Sofie Beckers (26), die aan de ziekte van Bechterew lijdt

Sofie Beckers

 

“Nooit verwacht dat het voedingsadvies van InfraLigne mijn ziekte zou verlichten”

 

Een klein jaar geleden werd bij Sofie de ziekte van Bechterew vastgesteld. Het typische klachtenpatroon? Veel pijn, stijfheid in het hele lichaam en vermoeidheid. Doordat haar dokter een infraroodbehandeling voorstelde, kwam Sofie bij InfraLigne terecht: “Omdat afslanken eigenlijk nooit mijn bedoeling was, wist ik niet zeker of InfraLigne wel iets voor mij was. Maar al snel werd duidelijk dat de coaches mijn ziekte goed kenden en ook een programma op maat konden opstellen.”

De grootste verrassing voor Sofie moest echter nog komen: “De voedingsconsulent van InfraLigne raadde me sterk aan om naast de oefeningen ook haar voedingsadvies ter harte te nemen. Zonder er al te veel van te verwachten, gaf ik het een kans. En wat blijkt? Door mijn Nutellaverslaving aan banden te leggen, voel ik me beter dan ooit!”

De medische verklaring geeft Sofie graag mee aan lotgenoten: “Door elke twee uur iets lichts te eten, blijft je suikerspiegel de hele dag door op hetzelfde niveau hangen. Eet je plots iets suikerrijks? Dan verbruikt je lichaam enorm veel energie om die suiker af te breken. En die extra energie kan je als Bechterew-patiënt absoluut niet missen.”

Dat Sofie nu volledig medicatievrij door het leven gaat, overtreft haar stoutste dromen: “Er was een periode dat ik zelfs niet buiten durfde komen, uit schrik voor een plotse opstoot van de ziekte. Ik sta nog elke dag verstomd van het effect dat InfraLigne op mijn leven heeft.”

Is de ziekte van Bechterew ook bij jou vastgesteld? Weet dan dat wij je heel graag een normaal leven helpen leiden. Twijfel dus niet en vraag om informatie in een studio in jouw buurt.

Sofie Beckers
Studio: Lier
Resultaat: 6 kg en 29 cm verloren

 

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.