Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Nayenna Vanmeerbergen en Carla Theeuwissen | Nayenna Vanmeerbergen en Carla Theeuwissen

Nayenna Vanmeerbergen en Carla Theeuwissen

Nayenna: Ik ben Infraligne gaan doen omdat ik niet helemaal blij was met mijn figuur. Ik wou graag wat strakker zijn en begeleiding krijgen in een gezonde levensstijl. Ook had ik graag wat meer quality-time met mijn mama en dit vonden we allebei een goede en gezonde oplossing! Ik ben ondertussen een goeie 4 kg kwijt en al 30 centimeter en volg nu het onderhoudsabonnement om mijn goede resultaten te kunnen behouden.

Carla: Ik ben met Infraligne gestart omdat ik al geruime tijd niet meer tevreden was met mijn lichaam. Na lang zoeken naar een goede oplossing ben ik via een collega en met de motivatie om extra tijd met mijn dochter door te brengen, terecht gekomen bij Infraligne Turnhout.

Nu ben ik gelukkiger met mijn figuur en weet ik perfect hoe ik een gezonde levensstijl kan aanhouden en daar kan heel het gezin van meegenieten! Mijn resultaten spreken voor zich: -8 kg en -70 cm! Samen met mijn dochter Nayenna blijf ik mijn programma verder zetten, zodat ik mij blijf goed voelen in mijn lichaam en alles onder controle kan houden.

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.