Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Minder rugpijn en nekklachten dankzij Infraligne | Minder rugpijn en nekklachten dankzij Infraligne

Minder rugpijn en nekklachten dankzij Infraligne

Als muzikant leef ik een vrij hectisch en onregelmatig leven. Dat mijn levensstijl niet echt gezond was wist ik, maar ik maakte me niet echt zorgen. Tot voor kort. Plots besefte ik dat mijn conditie zo goed als onbestaande was. Bovendien had ik regelmatig last van rug- en nekpijn. Zo kon het niet verder.

Op aanraden van enkele vrienden startte ik met Infraligne. De figuuranalyse bevestigde waar ik voor vreesde: ik moest dringend gezonder eten en meer bewegen. Dit was voor mezelf een hele aanpassing. Gelukkig verliep alles dankzij de begeleiding van m’n Infraligne coach een pak vlotter dan verwacht.

Voor ik naar Infraligne ging, nam ik de meeste suikers op via frisdrank en snoep. Ik heb deze nu vervangen door groenten en fruit. Bovendien drink ik minimum 2 liter water per dag. Ook brood heb ik van het menu geschrapt en vervangen door soep.

Na vier maanden op m’n voeding letten en bewegen in de infraroodcabine logen de resultaten er niet om:

✓         Gewichtsafname van 7 kg

✓         Geen rug- en nekklachten meer

✓         Lagere bloeddruk

✓         Ik voel me fitter en gezonder

✓         Ik kan weer joggen zonder pijn

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.