E.V.R. (25) verkiest beweging bij InfraLigne boven andere sporten | E.V.R. (25) verkiest beweging bij InfraLigne boven andere sporten

E.V.R. (25) verkiest beweging bij InfraLigne boven andere sporten

“Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?”

Voor E. begon met InfraLigne deed ze al aan fitness, spinning en tennis. De oefeningen in de infraroodcabines? Die zag ze op het eerste gezicht niet echt zitten. Maar ze gaf InfraLigne toch een kans … en werd op slag verslaafd. “Ik doe mijn oefeningen zelfs thuis en op vakantie. Zo heb ik elke keer mijn dagelijkse dosis beweging .”

E. was zich ervan bewust dat ze niet erg gezond door het leven ging en dat ze dringend aan haar conditie moest werken. Een gesprek met de diëtiste en een total body scan in de studio trokken haar over de streep.

“In het begin was ik heel streng voor mezelf”, zo blikt E. terug. “Ik at geen koekjes of snoep meer en ben fanatiek beginnen sporten. Ik wilde kost wat kost aan de 10 Miles meedoen en ben beginnen lopen. Thuis stond ik dan ook nog eens op de crosstrainer. Na 30 beurten bij InfraLigne had ik mijn streefgewicht al bereikt. In het begin viel ik daardoor zelfs te snel af. De diëtiste heeft me doen inzien dat ik vooral veel bewuster met mijn voeding moet bezig zijn. Nu heb ik het juiste evenwicht gevonden. De schrik om terug bij te komen, zit er wel nog in. Daarom blijf ik één keer per week naar InfraLigne gaan, om mijn gewicht stabiel te houden.”

E. heeft zich ondertussen helemaal aangepast aan haar nieuwe levensstijl: “Ik eet veel meer groenten en kleinere porties. Als ik af en toe eens zondig, dan ga ik wat extra sporten. En tussendoor speel ik regelmatig een stuk fruit naar binnen, waardoor ik nooit honger heb. Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik op dieet ben. Ik vraag me alleen af waarom ik hier niet veel eerder mee ben begonnen”, besluit E. lachend.

Meer bewegen en bewuster omgaan met je voeding? Maak een afspraak bij een InfraLigne-studio in jouw buurt en ondervind zelf hoe het werkt.

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.