Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Jonge moeder van twee Lien Debruyne (32) verloor al snel haar zwangerschapskilo’s | Jonge moeder van twee Lien Debruyne (32) verloor al snel haar zwangerschapskilo’s

Jonge moeder van twee Lien Debruyne (32) verloor al snel haar zwangerschapskilo’s

InfraLigne_Lien Debruyne

“Verschil tussen postnataal en gewoon programma is duidelijk merkbaar”

 

Lien kende de InfraLigne-methode al van voor de zwangerschap van haar tweede kindje. Ze merkte dan ook duidelijk het verschil tussen het postnatale programma en de oefeningen die ze eerder al deed: “Na een zwangerschap begin je vooral met ademhalingsoefeningen en oefeningen die je buikspieren verstevigen. Ik ben er een maandje na de bevalling ingevlogen, en dat viel heel goed mee.”

Op ‘tijdsmanagement’ scoort InfraLigne voor Lien hoge punten: “Iedereen vindt wel twee keer een halfuurtje tijd in een week. Zeker omdat je je twee sessies perfect zelf kan inplannen. Je hoeft je bijvoorbeeld niet aan een vast schema te houden. Op maandag ga ik het liefst meteen om halfnegen ’s morgens naar de studio, vlak nadat ik mijn zoontje afzet op school. Het tweede halfuurtje plan ik in op een willekeurige avond of overdag op een vrijdag. Af en toe komen mijn kinderen mee naar de studio. Zij zien mama dan oefenen vanuit de kinderhoek.”

Doordat Lien samen met haar man in de horeca werkt, vonden ze op eigen houtje niet meteen regelmaat in hun eetpatroon: “Ontbijt kwam er vóór InfraLigne vaak niet aan te pas. ’s Avonds laat aten we dan grote porties, waar je natuurlijk niks meer van verbruikt. Nu eet ik al sneller iets tussendoor in plaats van het hongergevoel te negeren en zo mijn metabolisme stil te leggen. Sneller afvallen door vaker te eten … nooit gedacht dat ons lichaam zo in elkaar zat. (lacht)”

Verwacht je zelf een kindje en ben je van plan om de zwangerschapkilo’s meteen aan te pakken? Vraag dan naar ons postnataal programma in een studio bij jou in de buurt.

Lien Debruyne
Studio: Roeselare
Resultaat: 10,7 kg en 74 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.