Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

lagere cholesterol en bloeddruk | lagere cholesterol en bloeddruk

lagere cholesterol en bloeddruk

Toen ik recent de foto’s bekeek van de voorbije vakantie schrok ik echt enorm van de beelden die ik te zien kreeg. Ik zag er niet uit. Tijd voor actie dus: ik wou en zou mijn figuur terugvinden. Toevallig was er een opendeurdag bij Infraligne Deurne. Ik trok mijn stoute schoenen aan en ging er langs. Nu, drie maanden later, ben ik niet alleen een pak overtollige kilo’s kwijt, ik voel mij ook beter in mijn vel. 

De verassing was het grootst toen ik bij de dokter langsging: mijn bloeddruk was van 14/8 naar 11.5/8 gedaald. Ook mijn algemeen cholesterolgehalte daalde van 206 naar 182.

Natuurlijk, er is nog altijd wat werk aan de winkel. Ik ben nog niet waar ik wil zijn. Maar ik voel nu al dat de behandeling werkt. Infraligne helpt niet enkel met deskundig voedingsadvies, je blijft ook fit en het komt je algemene gezondheid ten goede! Ik maak er zelfs nieuwe vriendinnen. We proberen elkaar aan te moedigen om niet op te geven. Ik ben alvast overtuigd en blijf gaan tot ik mijn streefgewicht behaal. 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.