Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Koen Verbeeck (45) verlaat de InfraLigne-studio altijd met een voldaan gevoel | Koen Verbeeck (45) verlaat de InfraLigne-studio altijd met een voldaan gevoel

Koen Verbeeck (45) verlaat de InfraLigne-studio altijd met een voldaan gevoel

Getuigenis Koen Verbeeck

 

“Dankzij aangepaste oefeningen kan ik ondanks mijn zwakke knie blijven sporten”

Koen begon met InfraLigne op aanraden van een aantal vrienden: “Ik zag welke fantastische resultaten zij er behaalden op relatief korte tijd. Het feit dat InfraLigne je individueel begeleidt zowel op vlak van beweging als voeding leek voor mij de kers op de taart. Omdat ik al een tijdje met een tiental kilo overgewicht kampte, besloot ik de stap te zetten.”

Zelfs nu er van overgewicht niks meer te bespeuren valt, komt Koen nog altijd twee tot drie keer per week sporten in de InfraLigne-studio: “In Lier kan je na je oefensessie nog wat ‘uitbollen’ op de loopband of een van de andere fitnesstoestellen. Dat zorgt ervoor dat ik na mijn douche de studio buiten wandel met een voldaan gevoel.” Bovendien houden de coaches rekening met Koens zwakke knie: “Op mijn zestiende had ik een zwaar sportongeval, waardoor ik uiteindelijk een volledige knieprothese moest laten plaatsen. Dankzij de aangepaste oefeningen bij InfraLigne kan ik blijven sporten zonder mijn knie te overbelasten.”

Ook de eetgewoontes van Koen veranderden sinds hij voor het eerst de studio binnenstapte: “Ik ga nog weleens uit eten, maar kies ook dan voor de gezondere gerechten. Wanneer het gezond eten niet meer vanzelf gaat, haal ik het boekje van InfraLigne erbij. Ik noteer dan alles wat ik eet en laat het nakijken in de studio. Na de bijsturing van de voedingsconsulent geraak ik dan weer op het juiste pad.”

Heb jij sporten ‘vaarwel’ gezegd door een medische ingreep aan je knie of rug? Onze coaches stellen met plezier een aangepast oefenprogramma op.

Koen Verbeeck
Studio: Lier
Resultaten: 5 kg en 33 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.