Waarom Anja Cruyts een gat in de lucht sprong op het strand | Waarom Anja Cruyts een gat in de lucht sprong op het strand

Waarom Anja Cruyts een gat in de lucht sprong op het strand

kilo's verliezen

 

‘InfraLigne-alarmbelletje’ helpt kilo’s verliezen

 

Een te hoge cholesterol, het risico op diabetes en drie cijfertjes op de weegschaal deden alle alarmbellen afgaan bij Anja Cruyts (45). Haar gezondheid werd duidelijk beïnvloed door haar overgewicht.

Die drie zorgwekkende gezondheidsparameters openden Anja dan ook de ogen. “Omdat ik lupus heb (nvdr. een auto-immuunziekte), ben ik sowieso al wat sneller moe. Mijn overgewicht maakte het alleen maar erger. Toen de weegschaal op den duur maar dan 100 kilogram aangaf, sloeg de schrik me om het hart.”

Anja had al ervaring met InfraLigne. In de aanloop naar haar trouwfeest was ze al onder de indruk van de professionele begeleiding van het team. Zo slaagde ze erin een aantal kilo’s kwijt te spelen. Deze keer nam zezich voor echt goed te luisteren naar het advies van de coaches, binnen haar fysieke limieten: “Door mijn astma en problemen met mijn schouder en gewrichten, kan ik niet alles volgens het boekje doen. Gelukkig houden de coaches daar rekening mee. Als ik bepaalde bewegingen niet kan uitvoeren, passen ze die oefeningen onmiddellijk aan.”

Anja houdt zich ook moeiteloos aan het gezonde voedingsschema dat ze samen met de diëtiste heeft opgesteld. Ze gunt zichzelf af en toe iets lekkers, maar heeft ondertussen een ‘InfraLigne-alarmbelletje’ in haar hoofd. “Als ik eens iets gesnoept heb, herpak ik me heel snel. Daardoor blijft mijn gewicht stabiel en kom ik niets terug bij.”

Zowel op haar werk als in haar privéleven werpt haar gezondere levensstijl vruchten af, ervaart Anja: “Ik ben veel vitaler en kan veel meer aan. Op de speelplaats kan ik het tempo van de leerlingen aan. En toen we met de familie aan zee waren, sprong ik letterlijk een gat in de lucht voor de foto op het strand. Dat had je me voordien niet moeten vragen!”

>> Heeft jouw gewicht invloed op je gezondheid? Kies vanaf nu voor een gezondere levensstijl: laat je begeleiden door een InfraLigne coach.

 

Anja Cruyts
Studio: Sint-Truiden
Resultaat: – 20 kg en – 123 cm

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.