Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Katrien Dedier (53) ruilt fitness in voor InfraLigne en bereikt eindelijk haar doel | Katrien Dedier (53) ruilt fitness in voor InfraLigne en bereikt eindelijk haar doel

Katrien Dedier (53) ruilt fitness in voor InfraLigne en bereikt eindelijk haar doel

infraroodstralen


“Dankzij infraroodstralen sport ik pijnvrij”


De menopauze bracht voor Katrien niet alleen allerlei kwaaltjes mee, maar ook 12 kilo extra op de weegschaal. “Ik voelde me verschrikkelijk slecht. Toen een kennis die me een jaar niet gezien had bij de kapper opmerkte dat ik er helemaal anders uitzag, besloot ik om er iets aan te doen. Eens thuisgekomen, heb ik meteen naar InfraLigne gebeld voor een afspraak.”

In de periodes na haar 4 zwangerschappen sportte Katrien haar zwangerschapskilo’s er elke keer af bij InfraLigne. “Tussendoor ging ik naar de fitness, maar daar haalde ik geen resultaten mee. Bij InfraLigne bereikte ik mijn doel al na 3 maanden. Nu ben ik vastberaden om de kilo’s eraf te houden. Daarom volg ik een onderhoudskuur van 2 sessies per week.”

Andere voordelen ten opzichte van de fitness ontdekte Katrien al snel: “Na het fitnessen kreeg ik altijd pijn in mijn gewrichten. Dankzij de infraroodstralen in de cabines is dat verleden tijd. Ook van stijve spieren heb ik geen last meer.”

Katrien had al een goed idee over wat ‘gezond eten’ inhoudt. De tips van onze voedingsdeskundige hielpen haar om haar voeding nog meer op punt te stellen. “Ik ondervond dat mijn porties veel te groot waren. Teveel gezond eten, is nog altijd ‘te veel’. Dankzij het eetboekje bouw je wat controle in op dat vlak. In het weekend laat ik mezelf al eens wat meer toe. Ook dat kan binnen het eetschema.”

Ben jij het ook beu om je af te matten in de fitness, zonder resultaat? Maak een afspraak bij een InfraLigne-studio in jouw buurt, en werk op een efficiënte manier aan je figuur.

 

Katrien Dedier
Studio: Roeselare
Resultaat: 14,4 kg en 118 cm

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.