Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Dankzij InfraLigne gaat Katleen Peeters (54) vlotter door haar menopauze | Dankzij InfraLigne gaat Katleen Peeters (54) vlotter door haar menopauze

Dankzij InfraLigne gaat Katleen Peeters (54) vlotter door haar menopauze

Getuigenis Katleen Peeters

 

“Ik beeld me in dat ik op Tenerife aan het strand lig”


Tot voor enkele jaren geleden moest Katleen geen vinger uitsteken om haar slanke figuur te behouden. De menopauze gooide echter roet in het eten: “Je lichaam verandert gewoon, ook al blijf je tussen je oren voor altijd 35 jaar. Ik ben bijvoorbeeld een centimeter gekrompen. Maar je vel krimpt niet mee, dus dat hangt daar maar wat. In dat opzicht zijn de infraroodcabines het enige wat nog helpt.”

Hoewel haar sixpack wellicht niet meer tevoorschijn zal komen, merkt Katleen dat de oefeningen in onze cabines haar lichaam opnieuw strakker maken: “Mijn leeftijd terugdraaien zal niet lukken. Maar vanaf de eerste sessies zag ik wel een duidelijk verschil. Doordat mijn bovenbenen hun stevigheid verloren, hing er wat vel over mijn knieën. Dat is ondertussen zo goed als weggewerkt dankzij de oefensessies in de infraroodcabine.”

Een veranderend lichaam brengt vaak wat onzekerheden met zich mee, zo ook bij Katleen: “Toen ik bij de weging in de studio ineens een halve kilo bijgekomen was, voelde ik me daar doodongelukkig bij. De coaches vangen zoiets dan heel goed op, door in mijn geval de wegingen wat meer te spreiden. Ook hun duidelijke uitleg over het verschil tussen vet- en spiermassa stelde me meteen gerust.”

De aangename sfeer in de studio blijft voor Katleen een groot pluspunt: “Ik ben nog nooit met tegenzin naar de studio gegaan. Er is veel licht in de studio, je ligt in een warme cabine, … Ik beeld me altijd in dat ik op Tenerife aan het strand lig. (lacht)”

Lijkt het alsof de menopauze stilaan je lichaam en leven beheerst? Neem dan zelf opnieuw de controle over in een InfraLigne-studio in jouw buurt.

Katleen Peeters
Studio: Brasschaat
Resultaat: 8 kg en 61 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.