Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Katja De Beul (26) verloor zwangerschapskilo’s sneller dan verwacht | Katja De Beul (26) verloor zwangerschapskilo’s sneller dan verwacht

Katja De Beul (26) verloor zwangerschapskilo’s sneller dan verwacht


“InfraLigne hielp me van ‘rare goestingskes’ afraken”


Omdat Katja het eerste half jaar na haar bevalling geen tijd had voor sport, bleven de zwangerschapskilo’s plakken. “Erger nog, ik kwam steeds meer bij. Op zoek naar een tijdsefficiënte manier om af te vallen, kwam ik bij InfraLigne terecht.”

Samen met haar moeder en zus begon Katja aan haar InfraLigne-avontuur. “De eerste oefensessie is het wat wennen, maar je bouwt je conditie heel snel op. Elke keer wanneer ik in de studio op de weegschaal sta, ben ik positief verrast. Bij de eerste wegingen schrok ik er zelfs van hoe snel het ging. Op 2 maanden tijd ben ik al 10 kilo verloren. De motivatie van de coach zit daar zeker voor iets tussen. Omdat we ongeveer even oud zijn ontstond er al snel een band tussen ons.”

Het voedingsadvies volgen, blijkt voor Katja ‘a piece of cake’. “Al zit mijn vriend naast me met een vettige snack, ik laat me er niet door verleiden. Ook de fast food restaurants verdienen niks meer aan mij. Sinds ik de InfraLigne-methode volg, kook ik veel liever zelf. Tijdens mijn zwangerschap was dat een ander verhaal. Toen ontwikkelde ik ‘rare goestingskes’ waar ik na de bevalling moeilijk vanaf geraakte. Het eetboekje van InfraLigne was dus echt een zegen voor mij.”

Ondertussen gaat de ‘strijd’ tussen Katja, haar zus en haar moeder gezellig verder. “We willen om ter snelst onze centimeters verliezen. Mijn mama ligt een eindje voorop met haar 53 centimeter, maar dat motiveert me alleen maar om nog meer mijn best te doen. Mijn dochtertje van 1 jaar komt ook soms mee naar de studio. Zij houdt het voorlopig wel bij supporteren (lacht).”

Wil je net als Katja plezier beleven terwijl je kilo’s verliest? Maak dan snel een afspraak in een studio in jouw buurt.

Katja De Beul
Studio: Dendermonde
Resultaat: – 10 kg en – 8 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.