Jolien Vandenberghe (26) zocht en vond een ‘normale’ afslankmethode | Jolien Vandenberghe (26) zocht en vond een ‘normale’ afslankmethode

Jolien Vandenberghe (26) zocht en vond een ‘normale’ afslankmethode

 

“Dit kan ik echt op lange termijn volhouden”

Vakantiefoto’s waarop duidelijk te zien was dat er wat kilootjes waren bijgekomen, kleren die strakker zaten en het gevoel dat ze niet meer zo fit was: Jolien kreeg verschillende signalen dat het tijd was om in actie te schieten. “Mijn gewicht bleef langzaam maar zeker omhoog gaan. Dus toen mama bij ons in de buurt een reclamepaneel van InfraLigne zag, ben ik op haar aanraden langsgegaan voor een gesprek.”

Ieder jaar duikt er wel een nieuw soort dieet op, het ene al vreemder dan het andere. Jolien wilde vooral op een ‘normale’ manier gewicht verliezen en bewuster met haar voeding omgaan. “Bij InfraLigne vertel je eerst wat en hoe je eet en krijg je daarna tips over jouw ideale voedingspatroon. Het voelt niet aan als een dieet, waardoor je het ook echt op lange termijn kan volhouden.”

Nu Jolien plichtsbewust haar eetdagboekje invult, gaat het crescendo met haar motivatie. Daar waren geen excentrieke kunstgrepen of revolutionaire veranderingen in haar eetpatroon voor nodig. Neen, door slimmere keuzes te maken bij iedere maaltijd vlogen de centimeters eraf. “Je wordt iedere keer opgemeten. Dus je ziet week na week de vooruitgang. Dat geeft echt een boost om door te gaan. Ik krijg nu al complimentjes dat er goed uitzie, dus ik ga zeker door tot ik mijn ideale gewicht heb bereikt.”

Geloof je ook niet meer in het zoveelste wonderdieet? Kies dan voor de natuurlijke en evenwichtige methode van InfraLigne om je fitter en gezonder te voelen.

Jolien Vandenberghe
Studio: Grimbergen
Resultaat: – 8,7 kg en – 65 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.