Hulp bij vermageren van InfraLigne-coaches van onschatbare waarde voor Nell Baegen (54) | Hulp bij vermageren van InfraLigne-coaches van onschatbare waarde voor Nell Baegen (54)

Hulp bij vermageren van InfraLigne-coaches van onschatbare waarde voor Nell Baegen (54)

hulp bij vermageren

 

“Yes! Ik pas terug in mijn trouwkleed”

Nell voelde zich al langer niet goed in haar vel. En daar wilde ze dringend iets aan doen. “Toen ik een vriendin hoorde vertellen hoe goed de methode van InfraLigne werkt, raapte ik al mijn moed bijeen… en stapte ik binnen in de studio in Ieper.”

Die knikkende knieën bleken nergens voor nodig. “Ik vond het heel moeilijk om te worden opgemeten en was bang om te worden aangestaard. Die schrik bleek nergens voor nodig”, zo blikt Nell terug. “De medewerkers van InfraLigne stelden me dadelijk op m’n gemak.”

Voor Nell was de doelstelling heel helder: ze wilde heel graag terug naar haar slanke figuur en gewicht van haar trouwdag. Ze had al verschillende diëten geprobeerd, maar pas dankzij de niet-aflatende steun van de InfraLigne coaches bereikte ze haar doel: “De coaches zijn oprecht blij voor je als je gewicht verliest. Ze zijn er week na week voor je, ook als het eens wat minder gaat. Ik heb die mentale steun echt nodig.”

Voor Nell is InfraLigne ondertussen een levensstijl geworden. Haar man eet dezelfde dingen als zij (alleen in iets grotere porties J) en zelfs op vakantie blijft ze trouw aan de InfraLigne-principes: gezonde voeding en veel beweging. “Ik ben zelfs geen grammetje bijgekomen na een vakantie van 4 weken in de Verenigde Staten”, glundert Nell terecht. En het veelbesproken trouwkleed? “Dat is ondertussen zelfs te groot. Iedereen zegt ook dat ik er stukken jonger uitzie. Dat maakt me apetrots.”

Zit je favoriete jeans toch een beetje te straks? Verlies centimeters op de plaatsen die jij wil. Maak een afspraak in één van onze studio’s en maak snel werk van jouw droomfiguur.

Nell Baegen
Studio: Ieper
Resultaat: – 19 kg en – 92 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.