Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Drukbezette moeder Hilde Vandeweyer (35) vindt gemakkelijk tijd voor InfraLigne | Drukbezette moeder Hilde Vandeweyer (35) vindt gemakkelijk tijd voor InfraLigne

Drukbezette moeder Hilde Vandeweyer (35) vindt gemakkelijk tijd voor InfraLigne

P--9950-01-2017_InfraLigne_website_getuigenissen_HILDE

 

“Perfect te combineren met twee kleine kinderen”

 

Is er in het drukke leven van een moeder met twee jonge kinderen plaats voor sportieve ontspanning? Zeker wel, getuigt Hilde: “Elke oefensessie bij InfraLigne duurt slechts een halfuurtje. Perfect te combineren dus met het werk, de kinderen en het huishouden.   

Hilde volgt een onderhoudsprogramma van één oefensessie per week. Voor haar is het de ideale aanvulling op een goed gevulde agenda: “Bij InfraLigne plan je je oefensessies zelf in. Omdat ik op woensdag altijd verlof heb, passeer ik dan langs de studio nadat ik de kinderen op school afgezet heb. Tijdens de schoolvakantie gaat de jongste gewoon mee naar de studio. Terwijl ik mijn oefeningen doe, houdt hij zich bezig in het speelhoekje. Gemakkelijk, toch?”

Al twee jaar lang is InfraLigne de juiste keuze voor Hilde: “Echt sportief ben ik nooit geweest, maar bij InfraLigne lag de drempel om te sporten laag genoeg. Toch mag je de oefeningen niet onderschatten. Naargelang je eigen kunnen, worden de sessies almaar intensiever.”

Zoek je ook een sportieve hobby die je gemakkelijk kan combineren met de zorg voor jonge kinderen? Maak dan een afspraak bij een InfraLigne-studio in jouw buurt.

 

Hilde Vandeweyer

Studio: Aarschot

Resultaat: 6,7 kg en 54 cm verloren

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.