Helga Heylen (59) leerde gezonder eten bij InfraLigne | Helga Heylen (59) leerde gezonder eten bij InfraLigne

Helga Heylen (59) leerde gezonder eten bij InfraLigne

Helga Heylen

“Meer gerechten stomen, minder grote porties en vaker eten”

Helga voelde zich al een tijdje niet meer goed in haar vel. Aan het zwembad op vakantie in Italië besloot ze actie te ondernemen. “Niet lang daarvoor had ik reclame zien passeren over InfraLigne. ‘Een methode die al zolang meegaat, dat moet wel werken’, dacht ik bij mezelf. Zonder lang na te denken, maakte ik een afspraak in de studio in Herentals.”

Omdat ik nooit aan sport gedaan heb, was het best even wennen aan de oefeningen: “Na een tijdje bouw je echter spieren en conditie op, waardoor de sessies steeds vlotter verlopen.

InfraLigne wist Helga vooral te verrassen op vlak van voedingsadvies: “De voedingsdeskundige hielp me beseffen dat het ‘not done’ is om maaltijden over te slaan. Ik heb vooral geleerd om minder grote porties te eten, maar wel vaker op een dag iets kleins te smikkelen. Sinds ik InfraLigner ben, eet ik bovendien veel gevarieerder en gezonder. Ik mag nog altijd alles eten, maar verkies nu bijvoorbeeld extra groentjes boven een portie vlees. Daarnaast bereid ik mijn warme maaltijden op een gezondere manier. De wereld van het stomen is voor mij opengegaan (lacht).”

Helga wist ook zichzelf te verrassen: “Ik had mezelf een jaar gegeven om 10 kilo af te vallen. Tot mijn grote verbazing zat ik bij InfraLigne al na 4 maanden op mijn streefgewicht. Ook mijn omgeving reageert positief op mijn gedaanteverandering. Dat geeft een heel leuk gevoel.”

 

Wil je net zoals Helga eindelijk iets doen aan je figuur? Maak dan snel een afspraak bij een studio in jouw buurt.

Helga Heylen
Studio: Herentals
Resultaat: – 16 kg en – 134 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.