“Mijn hele leven is terug positiever geworden na chemo” | “Mijn hele leven is terug positiever geworden na chemo”

“Mijn hele leven is terug positiever geworden na chemo”

M.H.

 

Moedige M.H. put kracht uit InfraLigne


M.H. verloor haar smaakzin na een chemobehandeling. Naast aangepast voedingsadvies had ze nood aan oefeningen om de kracht in haar spieren langzaam te herstellen. “Ik wil me vooral terug goed voelen”, zegt de moedige dame uit Lier.

“Vroeger was ik al bij gewone fitnesscentra gepasseerd, maar dat werkte niet. Ik zocht naar de combinatie van bewegings- en voedingsadvies en heb dat eindelijk gevonden bij InfraLigne. Dankzij mijn aangepaste eetpatroon en de oefeningen in de infraroodcabine, lukt het me elke dag beter om me goed te voelen.”

De constante begeleiding en opvolging helpen M.H. om door te zetten. “Zonder de coaches zou je stoppen na twee weken. En da’s het grote verschil met een traditionele fitness, waar je in je eentje vooruit zit te staren op je fiets. De oefeningen bij InfraLigne zijn pure ontspanning voor mij. Relaxen en sporten tegelijk.”

M.H. is al een heel eind op weg om haar doel te bereiken. “Een half jaar geleden geraakte ik niet tot op de eerste verdieping met de trap. Nu heb ik daar totaal geen probleem meer mee. De lift nemen? Geen denken aan! Ik slaap zelfs veel beter dan vroeger. Alles gaat makkelijker. Het lijkt alsof mijn hele leven veel positiever is geworden. En da’s echt te danken aan InfraLigne.”

Ben je niet op zoek naar een dieet maar wel naar tips voor een gezondere levensstijl? Kom eens luisteren naar het advies van onze voedingsdeskundigen in een studio bij jou in de buurt.

 

M.H.
Studio: Lier

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.