Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Heike Claeys maakt goede voornemens waar bij InfraLigne | Heike Claeys maakt goede voornemens waar bij InfraLigne

Heike Claeys maakt goede voornemens waar bij InfraLigne

P--9950-01-2017_InfraLigne_website_getuigenissen_Heike 

“Strikte opvolging helpt om mijn doel te halen”

Gedurende een aantal jaar probeerde Heike alles om gewicht te verliezen. Ze werkte zich uit de naad in de fitness en ging te rade bij verschillende diëtisten. Ondanks haar inspanningen raakte ze de extra kilo’s na haar rookstop niet kwijt. Heike is erop gebrand om haar einddoel dit jaar samen met InfraLigne te bereiken: 10 kilo verliezen op een gezonde manier.

Na jarenlang jojoën gelooft Heike niet meer in crashdiëten: “Ik verloor meestal te veel gewicht op korte tijd en kwam dat even later gewoon weer bij. Na een tijdje krijg je daar wel genoeg van.” Een vriendin die Heike’s probleem kende, bracht haar in contact met InfraLigne: “Ze zei dat ik het gewoon eens moest proberen en mij vooral moest amuseren tijdens de oefensessies. Zo gezegd, zo gedaan!”

“Zonder de juiste begeleiding verlies ik al snel mijn focus”, geeft Heike toe. “Zelfs nu blijft het moeilijk om correct bij te houden wat ik eet. De aanmoediging van de diëtiste en de coaches heb ik echt nodig. Ook de controle op de weegschaal zorgt ervoor dat ik m’n einddoel niet uit het oog verlies.”

Ook moeite met je goede voornemens? Laat je dan begeleiden door professionele coaches in een InfraLigne-studio bij jou in de buurt.

Heike Claeys

Studio: Tielt

Resultaat: -8 kg, -57 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.