Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Haalbare oefeningen gaven de doorslag voor ‘niet-sportieve’ Liz Wolput (38) | Haalbare oefeningen gaven de doorslag voor ‘niet-sportieve’ Liz Wolput (38)

Haalbare oefeningen gaven de doorslag voor ‘niet-sportieve’ Liz Wolput (38)

oefeningen afvallen

“Oefeningen zorgen voor versteviging: ik heb nu zelfs buikspieren”

Liz zag zichzelf nooit als sportieveling. Maar bij InfraLigne ontdekte ze oefeningen die haar wél liggen. Al na een paar maanden zag ze haar lichaam veranderen: haar vriend is onder de indruk van haar nieuwe figuur, en zelfs een tikkeltje jaloers op haar stevige buikspieren.

“De oefeningen in de infraroodcabine doen wonderen voor mij”, valt Liz met de deur in huis. “Ik verloor veel gewicht op korte tijd en was bang voor huidoverschot. Die vrees was absoluut onnodig, weet ik nu. De oefeningen van InfraLigne werken verstevigend en helpen echt voor mijn figuur. Ik ben nochtans niet zo sportief aangelegd, maar dit programma hou ik moeiteloos vol.”

De bodyscan die bij InfraLigne werd genomen, gaf Liz meer inzicht in de samenstelling van haar lichaam. De oprechte interesse van de coaches in haar vooruitgang, houdt haar week na week gemotiveerd om door te gaan. Dat ze haar oefensessies op woensdagnamiddag kan inplannen én haar zoontje gewoon kan meenemen naar de studio, is een leuke bonus. “De sessies zijn kort en ik kan ze gewoon online inboeken. Ik haal mijn zoontje op van school en spring snel nog binnen bij InfraLigne. Zo passen mijn workouts probleemloos in mijn schema en is de verleiding om een sessie over te slaan heel klein.”

De gezonde microbe heeft Liz goed te pakken. Ook buiten de infraroodcabine veranderde haar levenshouding. “Vroeger nam ik op het werk altijd de lift, maar dat is verleden tijd. Mijn conditie is er zo op vooruitgegaan dat het me geen enkele moeite meer kost om de trap te nemen. En een paar weken geleden merkte mijn vriend plots op dat ik stevige buikspieren heb ontwikkeld. Hij is dus ook blij met mijn keuze voor InfraLigne”, glundert Liz.

Droom jij ook van een strakker lichaam en een betere conditie? Maak een afspraak bij een InfraLignestudio in je buurt en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

Liz Wolput
Studio: Roeselare
Resultaat: – 32,7 kg en – 208 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.