Gina Van Cauwenbergh (52) werd door haar kinesist doorverwezen naar InfraLigne | Gina Van Cauwenbergh (52) werd door haar kinesist doorverwezen naar InfraLigne

Gina Van Cauwenbergh (52) werd door haar kinesist doorverwezen naar InfraLigne

kinesist InfraLigne

“De overstap naar InfraLigne heeft mijn leven gered”

Een tijdje geleden stonden er heel wat ziekhuisbezoeken in Ginas agenda. “Ik leed al aan een maagbreuk toen mijn man en ik ook nog eens een accident kregen. Mijn middenrif geraakte gekwetst door een zijwaartse whiplash, waardoor ik niet meer kon werken of fitnessen. Ook de psychologisch impact woog door.”

Na een jaar vol ziekenhuisbezoeken, werd Gina door haar kinesist doorverwezen naar InfraLigne. “Die beslissing heeft mijn leven gered. In het begin vielen de oefeningen zwaar, maar met de nodige coaching verliep alles steeds vlotter. Dankzij InfraLigne kan ik nu opnieuw duiken, een van mijn favoriete hobby’s.”

Crashdiëten zijn niet voor Gina weggelegd. Ook daarom past InfraLigne perfect in haar levensstijl: “Ik geniet ervan om natuurlijk en gezond te eten. Vroeger vergat ik altijd om voldoende water te drinken. Nu krijg ik vlot 2 liter water per dag binnen. Het occasionele glaasje wijn of champagne moet natuurlijk ook nog kunnen (lacht).”

Op een half jaar tijd verloor Gina een mooie 13 kilo. “Door fitter en gezonder te leven, voel ik me 10 keer beter dan voordien. Bovendien staan de coaches ook altijd klaar voor een emotioneel steuntje in de rug. Toen ik mijn hondje bijvoorbeeld verloor, hielpen ze me er weer bovenop.”

Wil je ondanks medische ongemakken aan je figuur werken? Maak een afspraak bij een studio in jouw buurt en ontdek jouw programma op maat.

 

Gina Van Cauwenbergh
Studio: Diest
Resultaat: – 13 kg en – 75 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.