Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Geen jojo meer voor Gitte | Geen jojo meer voor Gitte

Geen jojo meer voor Gitte

P--9040-08-2016_InfraLigne_website_sept (1)

 

Nadat Gitte enkele jaren worstelde met het typische jojo-effect, vond ze bij InfraLigne eindelijk een aanpak die bij haar past. En daar heeft ze een logische verklaring voor: “Hier kan ik echt aan mijn probleemzones werken en volgen de coaches alles nauwgezet op. Dat is het grote verschil met een fitnesscentrum.”

Op vlak van voeding kreeg Gitte verrassend advies: “Blijkbaar koos ik al de juiste dingen uit. Alleen mijn combinaties en timing waren nog voor verbetering vatbaar.” De complimenten die Gitte nu langs alle kanten krijgt, motiveren haar nog het meest: “Het doet altijd deugd als mensen spontaan zeggen dat je er goed uitziet.”

De leuke sfeer in de studio maakt de oefensessies voor Gitte bijzonder aangenaam: “Doordat de coaches persoonlijk met je omgaan, voel je je heel vrij om vragen te stellen. Wat ik ook erg apprecieer is dat mijn studio tot negen uur ’s avonds open is. Ik kan dus rustig van m’n werk thuiskomen en dan gezellig gaan oefenen.”

Blijft jouw einddoel ook uit het zicht door dat lastige jojo-effect?

Maak een afspraak bij een InfraLigne-studio in jouw buurt en doorbreek de vicieuze cirkel.

 

naam: Gitte Van den Broeck

leeftijd: 38 jaar

studio: Geel

resultaat: -11 kg / – 94 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.