K.D.B. geraakte snel fit en gezond na zwangerschap | K.D.B. geraakte snel fit en gezond na zwangerschap

K.D.B. geraakte snel fit en gezond na zwangerschap


“InfraLigne hielp me van ‘rare goestingskes’ afraken”


Omdat K. het eerste half jaar na haar bevalling geen tijd had voor sport, bleven de zwangerschapskilo’s plakken. “Ik kwam zelfs steeds meer bij. Op zoek naar een tijdsefficiënte manier om gezonder te gaan leven, kwam ik bij InfraLigne terecht.”

Samen met haar moeder en zus begon K. aan haar InfraLigne-avontuur. “De eerste oefensessie is het wat wennen, maar je bouwt je conditie heel snel op. Elke keer wanneer ik de studio verlaat, ben ik positief verrast over mijn vooruitgang. De motivatie van de coach zit daar zeker voor iets tussen. Omdat we ongeveer even oud zijn ontstond er al snel een band tussen ons.”

Het voedingsadvies volgen, blijkt voor K. ‘a piece of cake’. “Al zit mijn vriend naast me met een vettige snack, ik laat me er niet door verleiden. Ook de fast food restaurants verdienen niks meer aan mij. Sinds ik de InfraLigne-methode volg, kook ik veel liever zelf. Tijdens mijn zwangerschap was dat een ander verhaal. Toen ontwikkelde ik ‘rare goestingskes’ waar ik na de bevalling moeilijk vanaf geraakte. Het eetboekje van InfraLigne was dus echt een zegen voor mij.”

“Ook mijn dochtertje van 1 jaar komt soms mee naar de studio. Zij houdt het voorlopig wel bij supporteren (lacht).”

Wil je net als K. plezier beleven terwijl je aan je gezondheid werkt? Maak dan snel een afspraak voor jouw total body scan in een studio in jouw buurt.

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.