Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Emma Van Roeyen (25) verkiest beweging bij InfraLigne boven andere sporten | Emma Van Roeyen (25) verkiest beweging bij InfraLigne boven andere sporten

Emma Van Roeyen (25) verkiest beweging bij InfraLigne boven andere sporten

Extra beweging leverde 25 kilogram gewichtsverlies op voor Emma

 

“Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?”

Voor Emma begon met InfraLigne deed ze al aan fitness, spinning en tennis. De oefeningen in de infraroodcabines? Die zag ze op het eerste gezicht niet echt zitten. Maar ze gaf InfraLigne toch een kans… en werd op slag verslaafd. “Ik doe mijn oefeningen zelfs thuis en op vakantie. Zo heb ik elke keer mijn dagelijkse dosis beweging .”

Alhoewel Emma haar exacte gewicht niet kende, was ze zich ervan bewust dat ze veel te veel woog. En dat ze dringend aan haar conditie en gezondheid moest werken. Een gesprek met de diëtiste, een figuuranalyse en een proefbeurt in de studio in Beveren trokken haar over de streep.

“In het begin was ik heel streng voor mezelf”, zo blikt Emma terug. “Ik at geen koekjes of snoep meer en ben fanatiek beginnen sporten. Ik wilde kost wat kost aan de 10 Miles meedoen en ben beginnen lopen. Thuis stond ik dan ook nog eens op de crosstrainer. Na 30 beurten bij InfraLigne had ik mijn streefgewicht al bereikt. In het begin viel ik daardoor zelfs te snel af. De diëtiste heeft me doen inzien dat ik vooral veel bewuster met mijn voeding moet bezig zijn. Nu heb ik het juiste evenwicht gevonden. De schrik om terug bij te komen, zit er wel nog in. Daarom blijf ik één keer per week naar InfraLigne gaan, om mijn gewicht stabiel te houden.”

Emma is in totaal meer dan 25 kilogram en 100 centimeter kwijt. Dat heeft zo z’n voordelen, zeker als je nieuwe kleren gaat kopen… In tegenstelling tot vroeger staat alles wat ze past haar nu mooi. Emma heeft zich ondertussen ook helemaal aangepast aan haar nieuwe levensstijl: “Ik eet veel meer groenten en kleinere porties. Als ik af en toe eens zondig, dan ga ik wat extra sporten. En tussendoor speel ik regelmatig een stuk fruit naar binnen, waardoor ik nooit honger heb. Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik op dieet ben. Ik vraag me alleen af waarom ik hier niet veel eerder mee ben begonnen”, besluit Emma lachend.

Meer bewegen en bewuster omgaan met je voeding? Maak een afspraak bij een InfraLigne-studio in jouw buurt en ondervind zelf hoe het werkt.

Emma Van Roeyen
Studio: Beveren
Resultaat: – 25 kg en – 100 cm

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.