Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Doriana D’agostino (28) verloor na haar zwangerschap meer dan 20 kilo | Doriana D’agostino (28) verloor na haar zwangerschap meer dan 20 kilo

Doriana D’agostino (28) verloor na haar zwangerschap meer dan 20 kilo

P--9950-01-2017_InfraLigne_website_getuigenissen_Doriana

“Mijn programma voorziet één sessie, maar ik doe er vaak twee per week”

Aan haar zwangerschap had Doriana wat extra kilo’s overgehouden. Gewicht dat na een tijdje merkbaar begon ‘door te wegen’, zo zegt ze zelf: “Mijn kleren pasten niet meer, allerlei kwaaltjes staken de kop op, mijn energieniveau kelderde en ik voelde me gewoon niet goed in mijn vel.”

Hoewel Doriana zich bewust was van haar veranderende lichaam, schrok ze aardig toen ze zichzelf terugzag op trouwfoto’s van haar nicht: “Dat het zover gekomen was, had ik niet in de gaten. Omdat ik in 2010 al een goed resultaat behaalde met InfraLigne, besloot ik om opnieuw met de sessies te beginnen. Hoewel ik geen grote doelen voor ogen had, boekte ik dankzij de goede begeleiding toch geweldige resultaten. De kilo’s smolten weg, mijn energie is terug op peil en ik voel me beter dan ooit.

Veertig weken lang volgde Doriana twee sessies per week. Een heerlijke gewoonte, waar ze met de glimlach aan vasthoudt: “Om de kilo’s er op lange termijn af te houden, ben ik overgestapt op een onderhoudsprogramma van één sessie per week. Toch zien de coaches mij vaak twee keer per week, omdat ik het gewoon zo naar m’n zin heb in de studio.” 

Wil jij ook weer fit geraken na je zwangerschap? Vraag dan naar een postnataal programma op maat in een InfraLigne-studio in jouw buurt.  

 

Voor- en na-foto

Doriana D’agostino

Studio: Riemst

Resultaat: 21 kg en 132 cm verloren

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.