Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Diane Ronse (55) verloor 40 kilo en voelt zich fitter dan ooit | Diane Ronse (55) verloor 40 kilo en voelt zich fitter dan ooit

Diane Ronse (55) verloor 40 kilo en voelt zich fitter dan ooit

“Geen cortisonespuiten meer nodig voor gewrichten”

Voor Diane begon het gekende ‘jojo-effect’ al vroeg in haar jeugd. Medische kwaaltjes speelden daar een belangrijke rol in: “Op termijn begon ik te sukkelen met serieuze maagproblemen. Zelfs in die mate dat ik tot vijf keer toe geopereerd ben. Toen de zwaarste problemen dan eindelijk achter de rug waren, kon ik een gezonder leven op gang trappen.”

Niet alleen Dianes maag stond een fit leven lange tijd in de weg. Door erfelijk bepaalde artrose krijgen ook haar gewrichten het zwaar te verduren. De schoonheidsspecialiste van Diane, die daarvan op de hoogte was, raadde InfraLigne aan: “Zij vertelde me dat ze bij InfraLigne met infraroodcabines werken, iets waarvan ik al gehoord had dat het gewrichtspijn vermindert. Intussen ben ik het levende bewijs van de effectiviteit van de infraroodstralen. Ik kan nu al drie jaar zonder cortisonespuitjes tegen de pijn.”

Voor Diane is InfraLigne de ideale relaxatietherapie na een drukke werkdag: “In de cabine sluit ik me even af van de wereld en kom ik volledig tot rust. De aangename sfeer en vriendelijke mensen in de studio dragen daar natuurlijk aan bij.”

“Zonder InfraLigne zou ik naast wandelen geen enkele sport doen. Wat zonde zou zijn, want ik voel me de laatste jaren veel fitter en ik barst van de energie. En die kan ik als kleuterjuf best gebruiken. Terwijl ik voordien nooit zin had om uit mijn zetel te komen, kan ik nu de hele dag lang bergen verzetten.”

Staan pijnlijke gewrichten of andere gezondheidsklachten jouw fit leven in de weg? Neem dan snel contact op met een InfraLigne-studio bij jou in de buurt.

Diane Ronse
Studio: Sint-Pieters-Leeuw
Resultaat: 39,9 kg en 245 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.