Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

De oefeningen van InfraLigne houden Cindy Cap (37) mobiel ondanks haar ziekte van Bechterew | De oefeningen van InfraLigne houden Cindy Cap (37) mobiel ondanks haar ziekte van Bechterew

De oefeningen van InfraLigne houden Cindy Cap (37) mobiel ondanks haar ziekte van Bechterew

Ambassadrice Cindy Cap

“Ik kan zonder overdrijven zeggen dat InfraLigne voor mij van levensbelang is”


Op een bepaald moment voelde Cindy dat haar lichaam niet meer zo soepel bewoog als voorheen. Daarnaast vond ze dat er best enkele kilootjes af konden: “Op termijn kon ik gewoon niet meer uit de voeten. Samen met een vriendin besloot ik om de oefensessies van InfraLigne uit te proberen.”

Niet lang daarna bracht een doktersbezoek meer duidelijkheid over Cindy’s lichamelijke klachten: “Vrij snel werd de diagnose ‘ziekte van Bechterew’ gesteld. Die aandoening houdt in dat je gewrichten verstijven, waardoor bewegen moeilijk en pijnlijk wordt.” Dat merkte Cindy ook tijdens haar eerste oefensessies bij InfraLigne: “In het begin had ik best wat moeite met opdrachten die voor anderen als vanzelf gingen. De coaches pasten de oefeningen dan ook aan, zodat ik op mijn eigen tempo vooruitgang kon boeken.

Twee jaar nadien staat Cindy verder dan ze ooit gedacht had: “Ondertussen kan ik alle oefeningen gemakkelijk aan. De infraroodstralen zitten daar voor heel veel tussen, maar evengoed de glasheldere uitleg die de coaches me bij elke oefening geven.

InfraLigne werd voor Cindy al snel meer dan een afslankcentrum: “InfraLigne is voor mij levensnoodzakelijk. En dat kan ik zeggen zonder overdrijven. De oefeningen houden me mobiel. Bovendien weet je perfect hoelang je in de studio bezig zal zijn. Als je in een gewone gym je beurt moet afwachten, is je hele dagplanning om zeep.”

Op zoek naar een sport waarbij rekening gehouden wordt met eventuele lichamelijke beperkingen? Kom dan gerust langs bij een InfraLigne-studio in jouw buurt.

Cindy Cap
Studio: Brasschaat

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.