Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Collega’s Adèle, An en Lindsey brengen middagpauze door in infraroodcabine | Collega’s Adèle, An en Lindsey brengen middagpauze door in infraroodcabine

Collega’s Adèle, An en Lindsey brengen middagpauze door in infraroodcabine

Op een dag keken Adèle (44), An (34) en Lindsey (33) met jaloerse blikken naar de slanke lijn van een collega. Hoe ze aan zo’n mooi figuur kwam? ‘InfraLigne’, zo luidde het antwoord. De dames beslisten de koe bij de horens te vatten: sindsdien gebruiken ze hun middagpauze om een halfuurtje te sporten in de infraroodcabine.

“Ondertussen heeft iedereen op de werkvloer het over InfraLigne”, vertellen de drie dames enthousiast. “We hebben nog andere collega’s weten te overtuigen. Ondertussen zijn we al met z’n zessen. Dat we samen kunnen sporten, zorgt voor een extra stimulans. We willen niet onderdoen voor elkaar en moedigen elkaar aan.”

Een sport vinden die makkelijk te combineren is met een druk werk- en gezinsleven kan een hele opgave zijn. Net daarom blijken de korte sessies bij InfraLigne een schot in de roos voor de Genkse collega’s.

“We kunnen onze oefensessies online vastleggen en tijdens de middagpauze het sporten makkelijk combineren met het werk. De gerichte oefeningen zorgen ervoor dat je echt aan je figuur kan werken. Je valt niet alleen maar af. Je lichaam wordt strakker en probleemzones worden aangepakt.”

“Het voedingsadvies zorgt er dan weer voor dat je veel bewuster met je eten bezig bent. Het voelt niet aan als een dieet, maar je staat gewoon veel meer bij stil wat je op een dag eet”, vertellen Adèle, An en Lindsey vrolijk.

Na hun sportieve middagpauze zijn de dames weer fris in hun hoofd om hun werkdag verder te zetten.

Overtuig vrienden, familie of collega’s om samen voor een gezondere levensstijl te kiezen en stap naar een InfraLigne-studio in je buurt voor advies op maat.

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.