InfraDance-fan Caroline (30) vond het positieve gevoel terug | InfraDance-fan Caroline (30) vond het positieve gevoel terug

InfraDance-fan Caroline (30) vond het positieve gevoel terug

Caroline Stoffelen

Een zware blessure maakte een einde aan haar studies lichamelijke opvoeding. En met twee jonge kinderen in huis vond mama Caroline niet de tijd om de draad van het sporten weer op te pikken. Een schouderfractuur belette haar bovendien om voor een al te intensieve sportdiscipline te kiezen. Gelukkige vond Caroline bij InfraLigne een oplossing naar haar hart. 

“Een collega tipte me dat de infraroodstraling in de cabines bij InfraLigne goed kon zijn voor mijn schouder. Na overleg met mijn kinesist besliste ik om het een kans te geven. Na de geboorte van mijn kindjes had ik mezelf wat verwaarloosd. Het werd hoog tijd om weer iets voor mezelf te doen en aan mijn lichaam te werken. Ik zat slecht in mijn vel en in gewone fitnesscentra was ik al snel geïntimideerd door al die gespierde lichamen. Gelukkig vond ik bij InfraLigne de positieve boost waar ik al maanden naar op zoek was.”

Na 40 sessies verslapte het enthousiasme van Caroline eventjes, maar de InfraDance-sessies zorgden ervoor dat ze haar motivatie om af te vallen helemaal terugvond. “Eén van de coaches zet een oefeningenreeks in elkaar die je samen op muziek moet uitvoeren. Dat doet zo’n deugd! Als ik dat een week niet heb gedaan, mis ik het echt.”

Wat Caroline verloor in kilo’s, won ze terug in zelfvertrouwen. “Ik voel me terug een vrouw die er mag zijn en sta veel positiever in het leven. Mijn kinderen merken ook dat hun mama terug enthousiast en vrolijk is. Ja, ik zie mezelf terug graag.”

Last van blessures maar toch zin om te bewegen? We bekijken alle mogelijkheden samen met jou en stellen een programma op maat samen. Maak een afspraak voor meer informatie.

Caroline Stoffelen
Studio: Borsbeek

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.