K.D. ruilt fitness in voor InfraLigne en bereikt eindelijk haar doel | K.D. ruilt fitness in voor InfraLigne en bereikt eindelijk haar doel

K.D. ruilt fitness in voor InfraLigne en bereikt eindelijk haar doel

InfraLigne K.D.


“Dankzij infraroodstralen sport ik pijnvrij”


De menopauze bracht voor K. allerlei kwaaltjes mee. “Ik voelde me verschrikkelijk slecht. Toen een kennis die me een jaar niet gezien had bij de kapper opmerkte dat ik er helemaal anders uitzag, besloot ik om er iets aan te doen. Eens thuisgekomen, heb ik meteen naar InfraLigne gebeld voor een afspraak.”

In de periodes na haar vier zwangerschappen sportte K. haar zwangerschapskilo’s er elke keer af bij InfraLigne. “Tussendoor ging ik naar de fitness, maar daar haalde ik geen resultaten mee. Bij InfraLigne bereikte ik mijn doel al na drie maanden. Nu ben ik vastberaden om mijn gezonde levensstijl aan te houden.

Andere voordelen ten opzichte van de fitness ontdekte K. al snel: “Na het fitnessen kreeg ik altijd pijn in mijn gewrichten. Dankzij de infraroodstralen in de cabines is dat verleden tijd. Ook van stijve spieren heb ik geen last meer.”

K. had al een goed idee over wat ‘gezond eten’ inhoudt. De tips van onze gediplomeerde diëtiste hielpen haar om haar voeding nog meer op punt te stellen. “Ik ondervond dat mijn porties veel te groot waren. Te veel gezond eten, is nog altijd ‘te veel’. Dankzij het eetboekje bouw je wat controle in op dat vlak. In het weekend laat ik mezelf al eens wat meer toe. Ook dat kan perfect binnen het eetschema.”

Ben jij het ook beu om je af te matten in de fitness, zonder resultaat? Maak een afspraak bij een InfraLigne-studio in jouw buurt, en werk op een efficiënte manier aan je gezondheid..

 

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.