An Roosen (39) ontdekte dat de InfraLigne-methode haalbaar is voor iedereen | An Roosen (39) ontdekte dat de InfraLigne-methode haalbaar is voor iedereen

An Roosen (39) ontdekte dat de InfraLigne-methode haalbaar is voor iedereen

gezond eten

“Spiegels mijden is voorgoed verleden tijd”

Nadat An bij haar laatste zwangerschap 30 kilo bijkwam, ontweek ze een jaar lang spiegels en vitrines. “Mijn kleren begonnen te klemmen, en toen ik voor het eerst weer in de spiegel keek, kon ik mijn tranen niet bedwingen. Ik wou er iets aan doen, maar besefte dat ik wat hulp nodig had.

Bij InfraLigne vond An de begeleiding en steun die ze zocht. “De methode is gebaseerd op de combinatie van beweging en voedingsadvies. Er komen geen shakes of strenge diëten aan te pas. De infraroodcabines zorgen er bovendien voor dat je je lichaam niet overbelast. Dat komt mij heel goed uit, want ik heb last van erg lakse gewrichten.”

Al snel ontdekte An dat de oefeningen in de cabines haalbaar zijn voor iedereen. “Je krijgt een heel persoonlijke begeleiding. De oefeningen op mijn fiche worden aangepast op maat van mijn lichamelijke ongemakken. Ook het eetschema is makkelijk vol te houden. Gezond eten is intussen een gewoonte geworden.”

Sinds An bij InfraLigne oefent, voelt ze zich niet alleen fysiek veel beter: “Als je je vanbinnen goed voelt, straal je dat ook uit naar buiten toe. Ik ga niet meer op zoek naar pulletjes die mijn figuur verbergen, en stap vol vertrouwen elke winkel binnen.”

Wil jij ook fitter en gezonder door het leven op alle mogelijk manieren? Maak snel een afspraak in een studio in jouw buurt.

An Roosen
Studio: Aalst
Resultaat: -14,2 kg en -108 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.