Infraligne St-Pieters-Leeuw

Infraligne St-Pieters-Leeuw

stars
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
(0 recencies)

Joseph Depauwstraat 35-37
1600 Sint-Pieters-Leeuw

De studio is nu open!

De studio is nu helaas gesloten.

Nog geen klant?

Sabrina en Carine en hun team heten je welkom!

Infraligne St-Pieters-Leeuw verwelkomt

  • mannen
  • vrouwen

Extra

Goed nieuws!

Er heeft zich een overnemer gemeld en momenteel wordt de studio grondig opgefrist zodat jullie binnenkort opnieuw kunnen komen sporten in een aangenaam kader. We voorzien op dit ogenblik de nodige opleidingen voor de nieuwe eigenares zodat ze de InfraLigne-methode correct kan toepassen.

De opening is gepland voor begin februari. Zodra we een exacte openingsdatum hebben, zullen we die via onze website en Facebook bekend maken. Was je klant en heb je ons gecontacteerd i.v.m. de sluiting van de studio? Dan houden we je via mailing op de hoogte van de heropening.

Wil je graag starten bij Infraligne Sint-Pieters-Leeuw? Vul dan zeker een contactformulier in om een gratis en vrijblijvende figuuranalyse aan te vragen. Op die manier kan je al onmiddellijk een afspraak maken als de studio terug open is en beperk je dus de wachttijd.

Openingsuren

mannen

Vraag je gratis figuuranalyse aan in Infraligne St-Pieters-Leeuw

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting op 9 plaatsen. Daarmee bepalen we welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is.

nieuwe klant? vraag je gratis figuuranalyse aan

Reviews

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.