Voor wie? | Vrouwen

Afslanken

Infraligne belooft niet alleen dat je gewicht zal verliezen. We garanderen het. Sterker nog: na je Infraligne-programma houd je de kilo’s veel gemakkelijker weg.

Het geheim? We combineren beweging onder infraroodstralen met gezond eten. De gerichte oefeningen onder infraroodstralen doen je kilo’s snel verdwijnen terwijl je spieren steviger worden en je lichaam strakker aanvoelt. Maar om slank te blijven heb je ook goede eetgewoontes nodig. En ook die leren we je stap voor stap aan. Zo blijf je lekker lang slank.

Uiteraard krijg je steeds professionele begeleiding van bewegingscoaches en diëtisten.

lees meer over onze methode

zoek een studio in je buurt

Figuurcorrectie

Je wil niet zomaar afslanken natuurlijk. Je wil afslanken op de juiste plaatsen en eindelijk dat buikje of die love handles aanpakken.

Goed nieuws: dat kan! Figuurcorrectie is een kwestie van de juiste oefeningen te vinden voor jouw lichaam, en ze correct en regelmatig uit te voeren. Onze bewegingscoaches analyseren daarom jouw lichaam erg goed terwijl je beweegt. Zo weten ze precies welke oefeningen het juiste effect zullen hebben. En ze koppelen die oefeningen aan voedingsadvies dat je helpt om snel resultaat te boeken.

Niet vergeten: de infraroodstralen zijn ook héél goed tegen die vervelende cellulite. En je professionele coaches staan de hele tijd aan je zijde!

lees meer over onze methode

zoek een studio in je buurt

Versteviging

Spieren verslappen en gaan hangen – zelfs als je figuur perfect is en je gewicht onder controle. Gelukkig kan je daar iets aan doen.

Met specifieke oefeningen in een infraroodcabine train je je spieren zodat ze steviger worden, zonder dat je een bodybuilder wordt. Het vel aan je armen wordt zo weer wat strakker, net als je billen en je buik. De infraroodstralen houden het slapper worden van de spieren bovendien langer tegen.

Het resultaat? Je silhouet blijft er langer fantastisch uitzien! En dankzij het advies van je professionele coaches maak je het programma probleemloos af.

lees meer over onze methode

zoek een studio in je buurt

Jonge mama’s

Die bevalling was best ingrijpend voor je lichaam. Je figuur terugkrijgen is één, maar het herstellen van je spieren is natuurlijk ook cruciaal.

Onze aanpak? 100% maatwerk. Bij sommige vrouwen moeten er vooral veel kilo’s verdwijnen, anderen kampen met een verslapte bekkenbodemspier of uitgerokken buikspieren. Vaak heb je een beetje van de drie. Met gerichte postnatale oefeningen herstel je je spierweefsel en krijg je stap voor stap je figuur weer terug.

Je mag al zes weken na de bevalling starten als je gynaecoloog ermee akkoord gaat! En uiteraard houden onze bewegingscoaches je goed in de gaten.

lees meer over onze methode

zoek een studio in je buurt

Stay in shape

Heb je geen zin in de eeuwige cyclus van afslanken, bijkomen, afslanken en weer bijkomen? Dan is onderhoud hét codewoord.

Stay in shape is een programma voor vrouwen die fit en gezond willen blijven. Door geregeld te bewegen op een slimme manier en gezond te eten volgens onze principes, hou je je silhouet perfect in vorm. Je gaat bovendien vanzelf je cholesterol tegen en wapent je beter tegen hart- en vaatziekten of bloeddrukproblemen. En zeg ook maar byebye tegen zware benen!

Stay in shape is een programma voor vrouwen van alle leeftijden, begeleid door professionele bewegingscoaches en voedingsspecialisten.

lees meer over onze methode

zoek een studio in je buurt

Medische context

Heb je rug- of nekklachten, kamp je met fibromyalgie, reuma,
artrose, … ? Dan kunnen oefeningen in onze infraroodcabine veel comfort bieden.

Alles begint bij een analyse van je klachten natuurlijk. Onze professionele coaches volgen nauwgezet de richtlijnen van je arts en luisteren verder vooral naar je lichaam. Met specifieke oefeningen doen we je klachten afnemen en verhelpen we kwaaltjes. De infraroodstralen werken ook weldadig in veel gevallen.

Niet twijfelen of Infraligne wel geschikt is voor jou: je kan bijna alle oefeningen liggend uitvoeren!

lees meer over onze methode

zoek een studio in je buurt

Menopauze

In de menopauze verandert je lichaam – daar kan je natuurlijk niets aan doen. Maar je kan er wél voor zorgen dat je die verandering goed opvangt.

De wetenschappelijke bewijzen zijn overduidelijk: vrouwen die hun voeding aanpassen en meer bewegen hebben veel minder last van hun menopauze. De kwaaltjes zijn dan zachter en de vervelende veranderingen minder ingrijpend. Je begint dus best al voor je menopauze met een gericht programma.

Niet vergeten: Infraligne creëert een goede gewoonte waar je lichaam jarenlang plezier aan beleeft! Onze coaches helpen je bij het uitvoeren van de oefeningen en het volhouden van je nieuwe eetgewoontes.

lees meer over onze methode

zoek een studio in je buurt

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.