Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Voor wie? | Mannen

Gewichtsverlies

Je wil kilo’s verliezen. Maar elke dag 10 km lopen of twee uur in de fitness? Daar heb je geen tijd voor én geen zin in.

Onze methode werkt omdat we ons focussen op jouw belangrijkste doel: gewicht verliezen. Dat doe je het best met oefeningen die vet verbranden op de juiste plaatsen, en met een eetpatroon zonder al te veel overtollige vetten en suikers. Geen streng dieet en geen urenlang trainingsschema dus. Wél een slimme combinatie van bewegen en gezond eten.

Oefenen onder infraroodstralen versterkt het effect en versnelt je strijd tegen de kilo’s.

lees meer over onze methode

zoek een studio in je buurt

Versteviging

Let’s face it: je spieren blijven niet eeuwig jong. En dus is een strak lichaam na je dertigste écht niet evident. Maar met gerichte oefeningen kan het wél.

Geen nood: we maken écht geen bodybuilder van je. Maar om je lichaam strakker en steviger te maken, moeten je spieren dat ook worden. Daarom schotelen we je een programma voor van spieroefeningen waarmee je het weefsel aan je armen, je buik en je dijen verstevigt. De infraroodstralen dragen hun steentje bij en versnellen het proces.

Het resultaat? Je blijft er veel langer strak uitzien. En zo voel je je ook.

lees meer over onze methode

zoek een studio in je buurt

Stay in shape

Elk jaar opnieuw beloven we meer te sporten. Niet omdat we daar zin in hebben, wél omdat we snappen dat fit en gezond blijven belangrijk is.

Stay in shape is een programma dat je lichaam in vorm houdt. Slimme spieroefeningen op de juiste plaatsen, weldadige infraroodstralen en een voedingsprogramma dat tegelijk eenvoudig te volgen én lekker is. Zo behoud je je scherpte en moet je niet elk jaar diezelfde belofte maken met nieuwjaar.

Stay in shape is een programma voor mannen van alle leeftijden, begeleid door professionele bewegingscoaches en voedingsspecialisten.

lees meer over onze methode

zoek een studio in je buurt

Medische achtergrond

Heb je rug- of nekklachten, kamp je met fibromyalgie, reuma,  artrose….? Dan kunnen oefeningen in onze infraroodcabine veel comfort bieden.

Alles begint bij een analyse van je klachten natuurlijk. Onze professionele coaches volgen nauwgezet de richtlijnen van je arts en luisteren verder vooral naar je lichaam. Met specifieke oefeningen doen we je klachten afnemen en verhelpen we kwaaltjes. De infraroodstralen werken ook weldadig in veel gevallen.

Niet twijfelen of Infraligne wel geschikt is voor jou: je kan bijna alle oefeningen liggend uitvoeren!

lees meer over onze methode

zoek een studio in je buurt

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.