Zoete peren | Zoete peren

Zoete peren

Ingrediënten voor 4 personen

2 peren


2 eigeel


80 gr suiker/zoetstof


20cl light room


1 koffielepel vloeibaar vanille extract

1 koffielepel light minarine

Bereidingswijze

Stel de oven in op 180°. 


Schil de peren. Haal het klokhuis uit de peren en snijd ze in dikke plakjes. 


Smeer de bakvorm in met de minarine en leg de peren op de onderkant. 


Meng het eigeel en de suiker In een kom. Voeg de room en de vanille toe en meng goed.


Het deeg giet je in de bakvorm op de peren en zet je in de oven gedurende 15 à 20 min.


Je kan dit dessert met een sorbet serveren.

voedingswaarde per portie

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.