Warme vanillepudding met noten (V) | Warme vanillepudding met noten (V)

Warme vanillepudding met noten (V)

Ingrediënten voor 6 personen

  • 1 pakje vanille puddingpoeder
  • 1 liter magere melk
  • 3 afgestreken lepels Tagatesse
  • 50g noten of notenmengeling: (natuurnoten: hazel-, wal-, pecan-, amandel-, brésilienne noten,…)

Bereidingswijze

  • Breng 3/4  liter melk samen met de zoetstof aan de kook, roer regelmatig om aanbranden te voorkomen.
  • Los ondertussen het puddingpoeder op in de overige 1/4  liter melk.
  • Zet het vuur lager en voeg het opgeloste poeder toe, breng opnieuw aan de kook.
  • Hak de noten in kleine stukjes.
  • Bestrooi de bodem van 6 kommetjes met een deel van de noten, verdeel de pudding over de kommen en versier de bovenkant met de overige notenstukjes.
  • Serveer bij voorkeur warm of koud, naargelang het seizoen.

voedingswaarde per portie

  • 160,90 Kcal
  • 7,8 g eiwitten
  • 5,8 g vetten
  • 21,8 g koolhydraten

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.