Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

Volkoren spaghetti met scampi en champignons

Volkoren spaghetti met scampi en champignons

Ingrediënten

240 g volkoren spaghetti
500 g scampi’s
400 g Parijse champignons
2 uien
1 teentje knoflook
400 g gepelde tomaten
1 rode peper
4 el olijfolie
Currypoeder
Cayennepeper
Paprikapoeder
Spaghettikruiden

Bereidingswijze

Snipper de ui fijn. Pel de teentjes look.

Doe 2 el olijfolie in een kookpot en fruit de ui en geperste look en de heel fijn gesneden rode peper gedurende 2 minuten. Voeg de tomaten, en alle kruiden naar smaak toe en laat ongeveer 20 minuten onder deksel garen.
Snijd de champignons in dunne plakjes en voeg deze na 10 minuten bij de saus.
Bak intussen de scampi’s in 2 el olijfolie tot ze bruinig worden maar nog niet gaar zijn. leg ze daarna op keukenpapier. Voeg de scampi’s bij de saus en laat de saus nog 5 minuten op laag vuur garen.
Kook intussen de pasta al dente.
Verdeel de pasta over 4 borden en schep er de saus over.

Smakelijk!