Vitaminen boost als lunch – V | Vitaminen boost als lunch – V

Vitaminen boost als lunch – V

Ingrediënten voor 4 personen

1 cavaillon

2 appelen (granny Smith)

2 wortelen

2 stengels selder

2 à 3 stengels pijpajuin

3 el Effi light dressing

8 frambozen

20 bosbesjes

400 g brood

Bereidingswijze

Snijd de cavaillon in kleine blokjes.  Snijd de appel en wortel in dunne reepjes (julienne).  Snijd de selder in dunne plakjes en de pijpajuin fijn.
Meng alles goed met 3 eetlepels  light dressing. 
Verdeel op borden en dresseer met de frambozen en bosbesjes.
Serveer met 3 sneetjes speltbrood (of granenbrood naar keuze).

voedingswaarde per portie

394 kcal

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.