Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

week33vis
Category: Hoofdgerecht

Vispakketje

Ingrediënten

4 eetlepels rode pesto

500 gram kabeljauwfilets

2 prei (wit)

1 bakje cherry tomaatjes

1 citroen, biologisch

2 takjes rozemarijn of andere verse kruiden

 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.

Snij de prei in dunne reepjes. Halveer de cherrytomaatjes en snij de citroen in plakjes. Pak een stuk aluminiumfolie en leg er een laagje prei op.

Leg de kabeljauw erop en schep daar een eetlepel pesto.

Bovenop de pesto leg je citroenschijven en rozemarijn. Vouw het pakketje dicht

Herhaal dit voor elk pakketje en leg ze op een bakplaat. 20 min bakken in de voorverwarmde oven. Vouw voorzichtig open (komt stoom uit)

 

Tip: serveren met puree of pasta van gele linzen.

Smakelijk!