Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Vispakketje | Vispakketje

Vispakketje

Ingrediënten voor 4 personen

4 eetlepels rode pesto

500 gram kabeljauwfilets

2 prei (wit)

1 bakje cherry tomaatjes

1 citroen, biologisch

2 takjes rozemarijn of andere verse kruiden

 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.

Snij de prei in dunne reepjes. Halveer de cherrytomaatjes en snij de citroen in plakjes. Pak een stuk aluminiumfolie en leg er een laagje prei op.

Leg de kabeljauw erop en schep daar een eetlepel pesto.

Bovenop de pesto leg je citroenschijven en rozemarijn. Vouw het pakketje dicht

Herhaal dit voor elk pakketje en leg ze op een bakplaat. 20 min bakken in de  voorverwarmde oven. Vouw voorzichtig open (komt stoom uit)

 

Tip: serveren met puree of pasta van gele linzen.

voedingswaarde per portie

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.