Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

Infraligne Placeholder recepten website
Category: Hoofdgerecht, Lunch

Veggie tortilla bowl

Ingrediënten

4 volkoren tortillawraps

140 gr groene linzen

1 ui

1 kl lookpoeder

1 kl komijn

150 gr salsa mild

Zout

200 gr romaine sla

15gr koriander

1 kl olijfolie

Bereidingswijze

Kook de linzen en zet op zij.

Verwarm oven voor 180°C

Verdeel de wraps over ovenschaaltjes. Druk de wraps aan, zodat ze blijven staan in de kommen. Bak de tortillabowls in ca 12min. goudbruin in de oven

Bak ondertussen de ui in een pan met olie.

Voeg de linzen, lookpoeder, komijn, salsa mild toe. Meng goed tot een homogeen mengsel

Voeg er zout en peper bij. Laat 5min. koken op zacht vuur en roer af en toe.

Haal de wraps uit de oven. Leg er wat sla en het mengsel met linzen in.

 

Smakelijk!