Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

Papillot van vis - mager

Tongfilet in papillot met kappertjes

Ingrediënten

  • 600 g aardappelen
  • 4 tongfilets
  • 16 kerstomaten
  • 3 stengels prei
  • ½ Gele en ½ rode paprika
  • 1 rode ui
  • 100 g kappertjes
  • Zwarte peper en zout
  • Saladekruiden (mengeling kruiden van
  • gedroogde bieslook, knoflook, paprika,…)
  • olijfolie
  • Droge witte wijn

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Kook de aardappelen in de schil. Neem een stuk aluminiumfolie en smeer lichtjes in met olijfolie. Leg hierop de tongfilet. Leg hierop per filet 4 kerstomaten, wat fijn gesneden ui- en preiringen, kleine blokjes paprika en kappertjes. Kruid af met peper, zout en wat saladekruiden. Vouw het vel langs 3 zijden dicht. Giet in de open zijde een scheutje witte wijn. Vouw de pappilot dicht. Zet 25 minuten in de oven.

Stoof terwijl in wat olijfolie de overige ui en preiringen aan en kruid met peper en zout. Serveer de papillot met de gekookte aardappelen en prei.

Smakelijk!