Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

week 52 d
Category: Dessert

Tiramisu met aardbeien

Ingrediënten

400 g aardbeien

2 eieren

80 g mascarpone light

4 g zoetstof

1 kopje koffie

scheutje amaretto

6 boudoir koekjes

Bereidingswijze

  • Reinig de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer.
  • Splits de eieren.
  • Klop de eidooiers samen met de mascarpone en de zoetstof luchtig.
  • Klop de eiwitten stijf.
  • Schep voorzichtig door de mascarponecrème en meng goed.
  • Meng de koffie met de likeur.
  • Breek de lange vingers en wentel de koekjes door de koffie.
  • Bedek de bodem van hoge glazen met koekjes, enkele aardbeien en een lepel mascarponeroom.
  • Herhaal tot de ingrediënten zijn opgebruikt.
  • Eindig met een flinke laag mascarpone.
  • Zet de glaasjes ten minste 3 uur in de koelkast.
  • Werk af met een paar aardbeien bovenop het glaasje.

Smakelijk!